Teamleider Expeditie, die de afdeling een aantal stappen verder gaat brengen,

Onze opdrachtgever

Onderscheidend zijn in smaak! Dat is de essentie waarmee onze De Weerd Spices al ruim 50 jaar melanges ontwikkelt en produceert. Haar kracht ligt in het vermogen om die smaak te maken die de afnemers voor ogen hebben.

Als smaakspecialist is zij een betrouwbare partner voor vele levensmiddelenproducenten en ambachtelijke foodbedrijven. De producten worden toegepast in onder andere vlees en vleesvervangers, soepen en sauzen, kaas, chips en maaltijden. Dit doet De Weerd Spices voor zowel nationale als internationale klanten. Door te werken met pure en hoogwaardige kruiden en specerijen waarborgt zij een constant hoge kwaliteit en speelt zij in op de behoefte aan gezonde voeding.

Bij alles wat De Weerd Spices doet is kwaliteit het uitgangspunt. De organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van klantgerichtheid, innovatie, flexibiliteit en een grote betrokkenheid van de medewerkers. Voor deze mooie opdrachtgever zoeken wij ter versterking van het expedirie team een ervaren, enthousiaste, en proactieve

Teamleider Expeditie (FT, Steenwijk)

Wat je gaat doen

Als Teamleider Expeditie krijg je de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid over het expeditieteam met 4 collega’s. De afdeling bestaat uit 4 verschillende magazijnen waar meer dan 1000 verschillende grondstoffen en melanges worden ontvangen, opgeslagen en gereed worden gezet voor verzending. Als Teamleider Expeditie analyseer je het proces, pas je deze waar nodig aan en optimaliseer je waar mogelijk. Ook werk je mee als de situatie er om vraagt. Je verantwoordelijkheden:

  • Ontvangstcontrole en ontvangstregistratie, goederen gereed maken voor verzending en uitvoeren van uitgangscontrole en kwaliteitsmeting
  • Opslag- en locatiebeheer en juiste voorraad registratie, van zowel binnenkomende- en uitgaande goederen
  • Bewaken van de persoonlijke veiligheid van je medewerkers en streven naar een optimale kwaliteit in de magazijnen.
  • Borgen van de voedselveiligheid-certificering, kwaliteit en veiligheid en naleven van de geldende hygiëne- en gedragsregels
  • Bewaken van de deadlines m.b.t. tijdig verzenden en gereed maken van de zendingen.
  • Bepalen van de werkverdeling, maken van de dag-planning, prioriteiten stellen n.a.v. werkopdrachten en delegeren van taken
  • Je neemt deel aan het Teamleiders-overleg

Wat jij kan bieden als Teamleider Expeditie

Je bent als Teamleider Expeditie in staat je team te overtuigen en veranderingen door te voeren. Je overziet de processen en kan snel schakelen bij onverwachtse situaties, neemt makkelijk beslissingen en bent stressbestendig. Je hebt MBO4 /HBO werk- en denkniveau. Bovendien heb je kennis van het werken met softwaresystemen, ervaring met een warehouse managementsysteem is een stevige pre. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, je spreekt goed EngelsDe nieuwe Teamleider Expeditie heeft enkele jaren ervaring in een logistieke rol in een productieomgeving en is in het bezit van een hef- en reachtruck certificaat of bereid deze te halen.

Wat biedt onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever biedt haar nieuwe Teamleider Expeditie een stabiele werkomgeving in een unieke organisatie met een mooie geschiedenis. Binnen de vestiging in Steenwijk werk je in een relatief klein team met korte lijnen, het bedrijf maakt onderdeel uit van een grote Nederlandse internationale speler. Je werkweek is 37,5 uur, je salaris is marktconform, je ontvangt een 13e maand, vakantiegeld, 27 vrije dagen en de wettelijke reiskosten.

Reageren

Als je enthousiast bent over deze veelzijdige en verantwoordelijke functie bij dit prachtige bedrijf, stuur dan je CV en motivatie naar ons toe (via de sollicitatieknop op de pagina of naar info@7t9.nl). Voor vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met Gertjan Holterman, 0683791590/ 0522-743123.

Wil je meer vacatures zien? Ga dan naar ons vacatureoverzicht!