Inside Sales medewerker die zowel BtoB als BtoC gaat doen,

Onze opdrachtgever

Is een internationaal gereedschapsmerk dat is opgericht in 2009. Momenteel werken hier ca. 17 werknemers verdeeld over 6 afdelingen. Ze zijn gespecialiseerd in technisch innovatieve gereedschappen en doe-het-zelf producten, zelf ontwikkeld en met succes geïntroduceerd in de markt. Onze opdrachtgever heeft een dynamische sales & marketing gerichte omgeving en een internationale afzetmarkt voor haar producten. De bedrijfscultuur is open, ondernemend en innovatief te noemen. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en het bedrijf is ook voortdurend op zoek naar verbetering en internationale groei. Onze opdrachtgever groeit verder! Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze

Inside Sales medewerker (32-40 uur, Meppel)

Wat je gaat doen

Als Inside Sales medewerker maak je deel uit van een jong en gedreven team dat verantwoordelijk is voor alle internationale sales van onze opdrachtgever. Je houdt je bezig met het optimaliseren en gezamenlijk uitbouwen van de klantenkring, BtoB en BtoC. De focus ligt op de volgende werkzaamheden:

  • Medeverantwoordelijkheid voor de verkoop, zowel op consumentenniveau/B2C als op B2B klanten
  • Het B2B deel bestaat voornamelijk uit het mede-managen van bestaande klanten en klantprojecten en order- en retourenafwerking
  • Ook het uitvoeren van offertetrajecten en mede-voorbereiding van klantbezoeken door de Salesmanagers hoort bij je taak
  • Daarnaast informeer je de klanten over producten op het gebied van voorraad, prijzen en vooral ook op het gebied van content.
  • Bovendien heb je veel contact met de Europese klanten over orders, leveringen en aftersales
  • Je B2C activiteiten bestaan uit het dagelijkse communiceren met consumenten van de verschillende webshops betreffende vragen over orders, producten
  • Up- en cross-selling naar de consumenten via telefoon, email of chat behoort tot de kern van de taken

Je werkt veel samen met andere afdelingen zoals E-commerce, productmanagement, financiële administratie en logistiek omwille van een goed eindresultaat. Uiteraard ben je initiatiefrijk en begrijp je dat jij de handel moet stimuleren in de wereld van intensieve concurrentie.

Wat jij kan bieden als Inside Sales medewerker

Als Inside Sales medewerker ben je enthousiaste, commercieel gedreven en communicatief sterk. Naast Nederlands is Duits en Engels echt een noodzaak in deze internationale handel, en een aanpakkers-mentaliteit brengt jezelf en het bedrijf verder. Deze werkgever biedt prachtige kansen voor een carrière in het internationale MKB en wanneer je dat ambieert, dan zit je zeker goed. Met je HBO werk- en denkniveau ben je gestructureerd, heb je oog voor detail en pak je zaken op. Wij zoeken een teamspeler die in oplossingen denkt. Bovendien sta je stevig in je schoenen en ben je computervaardig.

Wat biedt onze opdrachtgever

Als Inside Sales medewerker heb je een afwisselende functie voor 32-40 uur met veel eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Je kunt tussen 08.00 uur en 09.00 uur starten aan je werkdag en je hebt een half uur middagpauze. Onze opdrachtgever biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Je gaat werken in een jong en ambitieus team in een ontspannen maar resultaatgerichte sfeer.

Reageren

Als je enthousiast bent over deze uitdagende functie binnen dit internationale bedrijf kan je reageren door je CV en motivatie via de sollicitatieknop naar ons toe te sturen. Voor vragen kan je bellen met Gertjan Holterman, 0683791590/0522-743123.

Wil je meer vacatures zien? Ga dan naar ons vacatureoverzicht!